Last van een gummy smile? Laat deze bijwerken in Turkije

Als u niet van uw glimlach houdt, kan dit een ernstige negatieve invloed hebben op uw algehele zelfvertrouwen. Mensen die zich bewust zijn van hun glimlach, zullen vaker proberen hun mond te bedekken als ze lachen of glimlachen om hun gummy smile niet tevoorschijn te laten komen. 

 

Een gummy smile is een glimlach waarbij het tandvlees opvallend zichtbaar. Dit kan komen doordat het tandvlees, de tanden of de kaak niet in verhouding staan ​​tot de andere delen, of doordat de bovenlip hypermobiel is. Een gummy smile wordt meestal veroorzaakt door genetica, maar het kan ook het gevolg zijn van bepaalde medicijnen. Toch is er toch echt iets aan dit probleem te doen! Wist je dat de gummy smile tandvleescorrectie één van de meest voorkomende gezichtsbehandelingen is?

 

Welke manieren zijn er om de gummy smile te behandelen?

 

Hoewel het corrigeren van een gummy smile duur kan zijn en enige hersteltijd met zich meebrengt, bieden de procedures meer dan alleen een mooiere glimlach. Ze zorgen voor een verbetering van uw algehele zelfvertrouwen en welzijn. Hieronder de verschillende behandelingsopties die beschikbaar zijn:

  • Implantaten in Turkije. Tegenwoordig veel bij influencers te zien, maar in Turkije zijn ze hier toch echt het beste in! Bij deze procedure wordt uw overtollig tandvlees en uw tanden opnieuw gevormd om hierna nieuwe tanden in een ander formaat er voor terug te plaatsen.

  • De gingivectomie. Deze procedure hervormt uw overtollige tandvlees om de natuurlijke vorm van uw tanden bloot te leggen. Het zorgt voor een mooie balans tussen het tandvlees, dat wordt ingekort, en de tanden, die op het oog worden verlengd.

  • De orthognatische chirurgie: Een meer intensieve procedure waarbij een gummy smile wordt aangepakt die wordt veroorzaakt door een te lange bovenkaak. Tijdens de procedure wordt de bovenkaak opnieuw gevormd naar de juiste vorm en vervolgens vastgezet in een nieuwe positie die de gummy smile vermindert.

  • De botoxbehandeling. Dit is de minst ingrijpende en meest kortstondige manier om een gummy smile tegen te gaan. Botox werkt door de lip-spieren tijdelijk te verlammen, zodat ze uw bovenlip niet drastisch meer omhoog halen. Hoewel dit een goedkopere en snellere oplossing is dan een operatie, duren de resultaten meestal slechts ongeveer drie tot vier maanden.