Vind je droomvakantie bij Australiacampers.com

Voor iedereen die met een camper een trektocht door Australië wil maken is Australiacampers.com de ideale plek om te beginnen. Australiacampers.com is gespecialiseerd in trektochten door Australië. Je kunt het net zo luxe of basic maken als je zelf wilt. Voor elk type trekvakantie kun je bij Australiacampers.com terecht. Een vakantie met en camper is er voor elke beurs. Als je wilt kun je hele vele geld uitgeven aan een superluxe camper. Een budgetcamper is al voor heel weinig geld te huur.

 

Specialist uit Nederland

Australiacampers.com heeft een kantoor in Nederland. Dat is niet toevallig, want de oprichter van het bedrijf heeft Nederlandse roots. Hij weet dat Nederlanders in hun vakantie graag vrijheid willen en richt zich daarom met zijn camperverhuur op de Nederlandse markt. Erg prettig is dat je het reserveren van een vakantie bij Australiacampers.com via het kantoor in het Nederlands kunt doen. Dat is wat eenvoudiger dan dat je van alle termen die te maken hebben met trektochten eerst de Engelse vertaling moet opzoeken.

 

Trektochten uit eigen ervaring bij Australiacampers.com

In Australië heb je prachtige autowegen, maar ook uiterst slechte zandwegen die door hele verlaten stukken natuur gaan. Als je daar met een camper doorheen wilt rijden heb je zeker een allwheeldrive nodig. De medewerkers van het bedrijf zijn zelf enthousiaste trekkers. Zij gaan er minimaal één keer per jaar met een camper van het bedrijf op uit om inspiratie op te doen. Om er zeker van te zijn dat de klanten van Australiacampers.com een vakantie kunnen boeken die helemaal aan hun verwachtingen voldoet, helpen de medewerkers jou tot in het kleinste details met het uitzetten van de mooiste routes. Op die manier kunnen ze het beste advies geven over het type camper dat daarvoor het best geschikt is.