4 plekken die je tijdens je rondreis in Thailand moet bezoeken

huizen spanje te koop

Ben jij van plan een rondreis Thailand te maken? Het is niet voor niets dat dit een van de meest bezochte landen ter wereld is. Er is immers meer dan genoeg te ontdekken in dit prachtige land. Daardoor moet je zelf keuzes gaan maken over waar je wel en niet naartoe moet gaan. Ben jij benieuwd welke plekken je zeker niet over mag slaan tijdens je reis? In deze blog ontdek je de 4 plekken die een must zijn om te bezoeken in Thailand. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Je rondreis door Thailand begin je in Bangkok

In de eerste plaats is Bangkok een vereiste om te bezoeken tijdens je rondreis door Thailand. De meeste mensen beginnen zelfs hun reis in de hoofdstad in Thailand. In Bangkok kun je van alles doen. Ontdek het nachtleven en het eten dat op straat wordt aangeboden. Bezoek talloze musea en leer de geschiedenis van Thailand kennen. Ook het paleis van Bangkok mag je zeker niet vergeten te bezoeken. In Bangkok valt er al met al dus meer dan genoeg te beleven.

Ga zeker naar Phuket als je een rondreis Thailand boekt

Ben jij een beetje klaar met het zijn in een grote stad? Dan wordt het tijd om wat meer de natuur in te gaan met jouw rondreis door Thailand, waarbij Phuket zeker de volgende plek is die je moet bezoeken. Phuket kent namelijk prachtige natuur. Met name de stranden zijn adembenemend van dit eiland. Daarnaast kent Phuket ook zeer luxe accommodaties. Daardoor kun je hier heerlijk tot ontspanning komen. Het is niet voor niets dat bedrijven als Van Verre Phuket vrijwel altijd meenemen in hun reizen.

Het eilandgevoel vind je bij Koh Pha Ngan

Wil jij voor een eiland gaan dat nog iets verder geïsoleerd is van de beschaving? Kies dan voor Koh Pha Ngan. Dit eiland staat bekend om het feit dat tijd hier haast niet lijkt te bestaan. Daarnaast is het erg goedkoop om hier te verblijven, waardoor je haast voor niets een huisje aan het strand kunt huren. Verder vinden er elke maand full moon parties plaats in Koh Pha Ngan, waardoor deze plek zeker niet mag worden overgeslagen tijdens je rondreis door Thailand.

Vergeet Chiang Mai in het noorden niet

Wil jij tot slot wat meer ontdekken van het echte Thailand tijdens je rondreis door Thailand? Dan is het zaak om een bezoekje te brengen aan het noorden van dit land. Daarbij is Chiang Mai het pronkstuk van het noorden van Thailand. Je vindt in deze stad allerlei heerlijke restaurants voor Thaise prijzen, terwijl er ook meer dan genoeg te beleven is. Neem een bezoek aan het olifanten heiligdom en was samen met een gids babyolifantjes. Ook het paleis van Chiang Mai is zeker een bezoekje waard. Tevens is Chiang Mai ook ideaal wanneer je na je rondreis Thailand door wilt gaan met anderen landen in Zuidoost Azië als Laos of Cambodja.