Auto parkeren op Schiphol

rsz_header

Een auto parkeren op Schiphol is voor velen een kriem. Het is met name lastig om een plekje te vinden en de parkeerkosten rijzen de pan uit. Dat er veel beteren en bovenal goedkopere alternatieven zijn, is bij velen niet bekend. Bij velen is alleen bekend dat Schiphol een lang parkeren gebied heeft. Zonde! Door eens te kiezen voor een andere parkeeraanbieder kunt u honderden euro’s besparen!

Het is niet heel vreemd dat velen alleen bekend zijn met het lang parkeren van Schiphol. Het is immers ook op de bebording aangegeven en kun je er dus haast niet omheen. Het is een mooie marketingtruc van de Schiphol Groep om u, als reiziger, het te ontnemen van veel geld. Want dat is feit, geld koste het zeker als u uw auto op Schiphol wilt parkeren. U kunt zich vast wel voorstellen wat voor omzetten Schiphol draait alleen op parkeren. Bedenk maar eens hoeveel duizenden auto’s hier per DAG al staan.

Rondom het Schiphol terrein, en dus binnen no-time op Schiphol, hebben er zich enkele parkeeraanbieders gevestigd. Deze parkeeraanbieders bieden verschillende diensten aan op het gebied van parkeren. Zo kunt u bij de ene aanbieder parkeren en wordt u vervolgens rechtstreeks naar de luchthaven gebracht. Bij de andere parkeeraanbieder heeft u keuze uit valet parking. Deze vorm van parkeren is extra luxe. U rijdt zelf naar Schiphol waarna iemand uw auto overneemt en veilig parkeert. Wanneer u weer terugvliegt, staat uw auto klaar en rijdt u zelf weer naar huis. Uiteraard bestaan er ook aanbieders die beiden keuzes in hun aanbod hebben.

Wat zijn de voordelen van alternatieve auto-parkeren-schipholparkeeraanbieders?

Het voordeel van je auto parkeren op Schiphol bij de andere aanbieders is dat u in eerste instantie veel geld bespaart en eigenlijk net zo lang onderweg bent dan wanneer u uw auto op het Schiphol terrein parkeert. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om te kiezen voor de long term parking van Schiphol. U kunt uw auto veel beter parkeren bij een andere aanbieder waar u minder kwijt bent en ook nog eens kunt profiteren van luxe services.

Als u uw auto parkeert op de lang parkeren plekken van Schiphol is het parkeren en daarmee is het afgedaan. De vele aanbieders die rondom het Schiphol terrein bieden extra luxe diensten waardoor u helemaal gerust naar huis kunt rijden als u weer terug in Nederland bent. Uw auto van top tot teen gewassen of het complete pakket waarbij ook uw auto wordt uitgezogen, uw auto wordt gepoetst en behandeld.

Gezien de vele aanbieders van parkeerdiensten rondom Schiphol is er een handige vergelijkingssite in het leven geroepen waarbij u makkelijk een overzicht kunt vinden van parkeeraanbieders en hun diensten. Op https://247parkerenschiphol.nl/auto-parkeren-op-schiphol/ vindt u actueel aanbod en kunt u ook direct de prijs berekenen. Zo weet u dus al van te voren wat uw auto qua verblijf op Schiphol gaat kosten.

Bedenkt u zich dus nog maar eens over long term parking op Schiphol. Wie slim is, kiest voor een alternatief!