Dit moet je weten voor je citytrip naar Parijs

De mooie stad Parijs ligt dichtbij Nederland en België en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Met prachtige architectuur en vele bezienswaardigheden om te bekijken, is een Citytrip naar Parijs altijd een goed plan. Hier lees je meer over alles wat je moet weten voor je reis.

Vervoer

Wil je naar Parijs? Dan kun je kiezen voor een week, weekend of dagtrip. Waar je ook voor kiest, het is belangrijk dat je zorgt voor goed vervoer en transfers. Je kunt Parijs bereiken met de auto, bus, trein of het vliegtuig. Op citytripparijs.eu vind je veel aanbiedingen voor dit vervoer (en andere voorzieningen in Parijs), zodat je voor een lage prijs naar deze spectaculaire stad kunt reizen.

Hotel of bed and breakfast

Blijf je langer dan één dag in Parijs en wil je er dus overnachten? Dan kun je kiezen tussen hotels en bed and breakfasts. Waar je voor kiest hangt af van je eigen voorkeuren. Een bed and breakfast is vaak goedkoper en geeft je het echte gevoel van Frankrijk. Een hotel is vaak wat luxer, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn: er zijn genoeg basic hotels en vaak vind je makkelijk aanbiedingen voor overnachtingen in de luxere hotels. Waar je ook voor kiest: overnachten en nog langer van de stad genieten is dus geen probleem.

Bezienswaardigheden

Er zijn enorm veel bezienswaardigheden in Parijs, waar je zeker even mee bezig kunt zijn. Zo zijn er de welbekende Eiffeltoren, De Seine, de Notre Dame en de Champs Elysées maar er is nog veel meer. Prachtige gebouwen, musea en locaties die je kent uit je favoriete films zoals de Moulin Rouge. In Parijs is het onmogelijk je te vervelen. Je verplaatst je makkelijk tussen bezienswaardigheden met de metro, bus of trein. Wil je goed voorbereid op pad gaan? Koop dan je entreebewijzen voor bijvoorbeeld de Eiffeltoren al op voorhand op een website zoals citytripparijs.eu en verzeker jezelf zo van de kortst mogelijke wachttijd. Als je alle bezienswaardigheden gezien hebt, zijn er genoeg mogelijkheden om te winkelen. Ook daar staat Parijs bekend om, het is de modehoofdstad van de wereld.

Reisbureaus

Wanneer je geen interesse hebt in het plannen van je reis en verblijf, kun je dit laten doen door een reisbureau. Onder andere Expedia, Vliegtickets.be, Kras, Neckermann en Trivago bieden reizen aan en zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de details van je reis. Zo kun je nog meer genieten van de reis zelf en je focussen op de locaties die je wilt bezoeken. Ook kun je op citytripparijs.eu zelf kijken naar uitgelichte citytrips naar Parijs, waar vaak een verblijf bij inbegrepen zit. Op deze pagina vind je de voordeligste en betrouwbare reisaanbiedingen.