Een van de leukste vakantieparken in Limburg!

Tijdens de schoolvakanties van mijn kinderen gaan we graag naar een leuk recreatiepark en een van de leukste vakantieparken in Limburg is absoluut de Leisert! Dit park biedt namelijk gegarandeerd pret en mijn kinderen vervelen zich hier nooit. Ook voor volwassenen is er genoeg te beleven, dus ik vind de Leisert echt een aanrader voor gezinnen.

Vakantieparken in Limburg

Waterpret in het subtropisch zwembad en buitenbad 

De kinderen vinden het subtropisch zwembad van de Leisert geweldig om de hele dag in te spelen. Het zwembad is namelijk erg groot en er zijn leuke glijbanen en speeltoestellen in het water. Het is voor mij als ouder ook erg fijn dat het zwembad kindvriendelijk is ingericht, inclusief speciale peuter- en kleuterbaden. In de zomer genieten we van het verwarmde buitenbad, dat langzaam overloopt van ondiep naar dieper water. Jonge kinderen kunnen ook hier dus veilig in spelen!

 

Talloze leuke activiteiten en faciliteiten 

Naast de leuke zwembaden vind ik de Leisert ook een van de leukere vakantieparken in Limburg vanwege de talloze andere activiteiten die je er kunt ondernemen. Zo kun je er bijvoorbeeld beachvolleybal doen of lekker sporten op het sportveldje. Verder kun je er ook midgetgolfen, vissen in de visvijver of jeu de boules spelen. En als het regent, dan gaan de kinderen naar de indoor jungle speelruimte of gaan we een avondje gezellig bowlen in het bowlingcentrum. Ook zijn er handige voorzieningen zoals een wasserette, een supermarkt met ruim assortiment, een snackbar en een lekker restaurant te vinden op de Leisert. Ik raad de Leisert dus echt aan als je op zoek bent naar een leuk vakantiepark in Limburg met alles erop en eraan. Lijkt dit jou ook wat? Boek dan snel een weekje weg naar een van de leukste vakantieparken in Limburg!