Efteling Overnachten een geslaagde actie

Efteling Overnachten

Wil jij er zeker van zijn, van een leuk uitje, kom bij de Efteling overnachten. Hier is het heerlijk even ontspannen. Samen met jouw familie of helemaal alleen het is hier allemaal mogelijk. Dit jaar zijn wij 25 jaar getrouwd, een hele mijlpaal en daarom willen wij dit op een aparte manier gaan vieren. Samen met een paar goede vrienden en familie gaan wij naar dit pretpark. Aansluitend willen wij deze dag gaan afsluiten met een heerlijk diner in het restaurant van Guesthouse Kitchen. Omdat wij meerdere personen hier gaan eten, heb ik telefonisch een reservering gemaakt.

Efteling Overnachten

Wij blijven bij de Efteling overnachten

Een normale reservering kan online gemaakt worden, maar ik wilde er zeker van zijn dat het allemaal goed gereserveerd werd. Bovendien waren er twee personen die een speciaal dieet moeten volgen. Dat is heit geen enkel probleem, want hier wordt rekening mee gehouden.

Deze dag hebben wij inmiddels al achter de rug. Het was een hele mooie en bijzondere dag. Wat niemand wist, behalve ikzelf, was dat wij, het echtpaar deze dag helemaal goed hebben afgesloten. niet alleen met een heerlijk diner, maar met een overnachting in het hotel. Het was een onvergetelijke dag en nacht geworden. Hier komen wij zeker nog een keertje terug. Dan boeken wij online een arrangement waar een overnachting en de entree van het park bij inbegrepen zijn.