Heerlijk op vakantie naar Italië

camping italie aan zee

Wanneer je een camping Italië een zee zoekt, zijn er vele mogelijkheden waar je naartoe kunt gaan. Je kunt kiezen uit een mega grote campings, tot leuke kleine campings die speciaal gericht zijn op kinderen. Campings met zwembad, of waar je heerlijk in de zee kunt zwemmen. Voor iedereen is er een leuke camping te vinden in dit prachtige land, naast de vele campings heeft Italië ook schitterende natuur om van te genieten. Prachtige gebieden om lekkere wandelingen te maken, dit kun je perfect afwisselen met een dagje aan zee. Naast je eigen kampeermiddel, kun je er ook voor kiezen iets te huren.camping italie aan zee

Adriatische kust

Ben je op zoek naar een grote camping die ook nog eens kindvriendelijk is? Marina di Venezia is een van de topcampings die Italië kent, vele gezinnen trekken er ieder jaar weer naartoe. De camping is gelegen aan een privé strand, maar op het complex zijn ook maar liefst tien zwembaden. Natuurlijk mogen de glijbanen niet ontbreken tijdens als deze waterpret. Er is echt overal aan gedacht op de camping voor jong en oud, minigolf, speeltuin, botsbootjes tot een basketbal en volleybalveld om lekker te sporten. Er is op de camping zelfs een eigen winkelcentrum met leuke winkeltjes en barretjes.

Gezellige gezinscamping

Vind je het leuk om op een grote camping vakantie te vieren, maar wil je toch de ruimte hebben dan is deze camping Italië aan zee geschikt voor jou. De camping is erg groot, maar daar heb je eigenlijk geen idee van. Het enorme zwemparadijs valt wel op, met spectaculaire glijbanen en meerdere olympische baden. Wl je naar het nabijgelegen dorpje dan is er een speciaal camping treintje die je daar brengt. In het dorpje vind je wat leuke winkeltjes en terrasjes waar je iets kunt drinken. De camping heeft ook eigen winkels, hier kun je de dagelijkse boodschappen kopen en souvenirtjes.