Konden we onze vakantie boeken aan de hand van Roan reviews?

Reizen

Het vinden van de beste camping voor het gehele gezin is geen eenvoudige opgave. Zeker wanneer er kinderen van meerdere leeftijden in voorkomen, zoals bij ons gezin, kan het een hele uitdaging zijn om een plek te vinden waar veel georganiseerd wordt voor de verschillende leeftijdscategorieën. Ik moest daarom een camping vinden die aan al onze verwachtingen zouden voldoen en stuitte hierdoor op Roan reviews via NederlandReview. Deze reviews trokken mij uiteindelijk naar de website van Roan Campingvakanties.

Een grote hoeveelheid campings

Hier bleek de keuze direct enorm te zijn. Hoewel ik de naam alleen voorbij had zien komen in Frankrijk, bleek deze aanbieder ook in andere landen actief te zijn. Ik ging door de verschillende landen heen en mijn oog bleef hangen op twee verschillende landen: Kroatië en Spanje. Na lang wikken en wegen en het opnieuw bekijken van de Roan reviews besloot ik toch contact op te nemen met de klantenservice. Ik wilde immers dat mijn kinderen genoeg te doen hadden tijdens deze vakantie, zelfs wanneer het weer tegen zou zitten. De medewerkers van Roan Campingvakanties bleken erg behulpzaam te zijn en konden mij alle voor- en nadelen per camping vertellen.

Vakantie

Een boeking is zo geplaatst

Het enige wat mij toen nog restte, was het vinden van de beste aankomst- en vertrekdatum, zodat de vakantie rond was. Ook dit bleek allemaal heel eenvoudig te zijn. Door middel van de zoekfunctie kwam ik namelijk uit bij de verschillende mogelijkheden op basis van mijn voorkeuren en kon ik de boeking snel plaatsen. Dit gebeurde allemaal online, waardoor ik niet naar een reisbureau hoefde. Onze voorpret kon beginnen, want we gingen naar Kroatië! Spullen inpakken, verschillende uitstapjes plannen en kijken wat er allemaal in de buurt te vinden was. Het kon allemaal en zorgde ervoor dat we onze gehele vakantie al uitgestippeld hadden.

Veel voorzieningen op de camping aanwezig

Eenmaal op de plaats van bestemming bleek het ook allemaal goed geregeld te zijn. De vriendelijke mensen bij de receptie wezen ons de weg naar onze kampeerplek, waarna we onze caravan direct op konden zetten en van alle rust konden genieten. Hier kwamen eigenlijk ook geen verrassingen meer bij kijken. Alle voorzieningen waren in de buurt, de kinderen konden op het terrein spelen en het zwembad was ook goed aan te lopen. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat we zowel als ouders als voor de kinderen een uitstekende vakantie konden hebben, waarbij we van alle gemakken waren voorzien.

Reizen

De campingwinkel voor alle benodigdheden

Zoals bij veel campings bleek aan de hand van de Roan reviews dat de campingwinkel vrij prijzig was. Doordat we van tevoren al hadden bekeken wat er in de buurt was, waren we niet helemaal verplicht om bij deze winkel onze spullen te halen. Echter is het winkeltje op de camping wel een echte aanrader, want ze hebben hele leuke hebbedingetjes die goed van pas komen op iedere vakantie. Onze vakantie was in ieder geval geslaagd met Roan.