Logeren in prachtig Limburg

hotel Venlo

Een dan de mooiste regio’s in Nederland, we hebben het dan over Zuid Limburg. Wanneer je gaat overnachten Venlo weet je zeker dat je in de goede regio zit, een schitterende omgeving in combinatie met een mooi en comfortabel hotel. Voor iedereen is hotel de Maashof geschikt, of je nu veeleisend bent of genoegen neemt met een eenvoudige kamer. De comfort kamer is de eenvoudigste kamer in het hotel, toch is deze kamer redelijk compleet met alles wat je nodig hebt. 

hotel Venlo

Jong en oud zijn welkom in het hotel

In het hotel hoef je niet perse te kiezen voor overnachten Venlo, ook wanneer je alleen wilt dineren of een drankje wilt drinken ben je welkom. In de zomer kun je buiten op het terras genieten van de prachtige omgeving van het hotel, wil je actief bezig zijn dan is het zelfs mogelijk deel te nemen aan een aantal activiteiten. Maak een leuke toer door de bossen met een e chopper, of verken de omgeving met een GPS tocht. Voor jong en oud is er voldoende te doen in en rondom het hotel.

 

Voor kleine en grote gezelschappen

Of je nu met zijn tweeën komt of je bent met een heel gezin, voor iedereen is er een geschikte kamer beschikbaar. Heb je een kamer die voordeliger is, hoef je niet bang te zijn dat deze niet comfortabel is. Hotel de Maashof weet precies wat overnachten Venlo inhoudt en wat er voor nodig is om dit tot een succes te maken. Eten en drinken in het hotel is voor jong en oud beschikbaar, ook de kleinste gasten kunnen genieten van de beste gerechten.