Nog even genieten van een heerlijke vakantie

vakantiepark herfstvakantie

Wil je nog even de laatste zonnestralen meepakken tijdens je vakantie, of altijd iets te doen hebben ook al is het minder mooi weer? Tijdens je vakantie op het vakantiepark herfstvakantie heb je meer dan voldoende mogelijkheden, overnacht in een van de mooie bungalows of vind je een safaritent net dat beetje meer vakantiegevoel geven? Op vakantiepark de Leistert heb je veel mogelijkheden om te overnachten, je kunt natuurlijk ook op de camping staan met een eigen kampeermiddel.

vakantiepark herfstvakantie

Kom even helemaal bij tijdens je vakantie

Na de zomervakantie heb je nog geen vakantie gehad, dus tijd om weer naar het vakantiepark herfstvakantie te gaan om even bij te komen. Ook tijdens deze vakantie is er voor kinderen weer veel te doen zoals je gewend bent op de Leistert, heerlijk genieten en relaxen in de whirlpool van het subtropisch zwemparadijs of lekker glijden van een van de glijbanen. Is het lekker weer, geniet dan even van de golven in het verwarmde golfslagbad.

Ook met slecht weer genoeg te doen

In Nederland zijn we helaas niet verzekerd van iedere dag zonnig weer, maar op het vakantiepark herfstvakantie is er ook met minder mooi weer voldoende te doen. Voor de kinderen zijn er ook binnen veel mogelijkheden om lekker te slepen, de ouderen kunnen op een terrasje van de rust genieten of zelf actief een spelletje bowlen. Maar wanneer je een liefhebber bent van zwemmen kom je ook aan je trekken, bij mooi weer ga je zonnen bij de zwemvijver op het strand. Zwem je liever binnen dan is er het subtropisch zwemparadijs.