Op vakantie in een Emmen hotel

Als jij dit jaar echt tot rust wilt komen op vakantie dan raden wij aan om in Drenthe op vakantie te gaan. Voor ieder is hier immers wat wils, voor jong en oud. Wij raden dan aan om te kijken naar een Emmen hotel. Maar waarom is het eigenlijk zo’n goed idee om in Emmen op vakantie te gaan dit jaar? Wat is er zo speciaal aan Drenthe in vergelijking tot andere Nederlandse provincies? Daar vertellen we je in deze blog graag meer over, dus lees vooral verder als jij overweegt om op vakantie te gaan in Drenthe!

Emmen hotel perfect voor rust

Als jij dit jaar op zoek bent naar een vakantie waar je echt even tot rust kunt komen dan is een Emmen hotel perfect. In Emmen krijg je namelijk echt de rust en ruimte waar jij naar op zoek bent. Drenthe is namelijk de dunst bevolkte provincie van Nederland. De sfeer is er dus heel ontspannen. Bovendien draagt de prachtige natuur van Emmen ook zeker bij aan dit rustgevoel. Je bent omgeven door de mooiste parken en waterplassen die je in Nederland kunt vinden. Drenthe bevat bovendien drie Nationale Parken waar een grote diversiteit aan planten, bloemen, bomen en dieren te zien is. Het is dus zeker een aanrader om op vakantie te gaan in Emmen als jij op zoek bent naar een rustige vakantie waar je even lekker kunt ontspannen en kunt genieten van de mooiste natuur die Nederland te bieden heeft. 

Geweldig voor jonge kinderen

Veel gezinnen met jonge kinderen kiezen bewust voor het boeken van een Emmen hotel. Een vakantie in eigen land is namelijk veel fijner wanneer je kleine kinderen hebt. Je hoeft namelijk niet lang te reizen, waardoor de kinderen minder snel ongeduldig worden. Daarnaast is er in Emmen veel ruimte om veilig te kunnen spelen. Er is veel beweegruimte en je kunt samen met het gezin leuke wandelroutes volgen waar van alles te zien is. Daar komt ook nog eens bij dat je met de kinderen in de Nationale Parken op zoek kunt gaan naar dieren, of je kunt ervoor kiezen om samen naar de dierentuin te gaan. Het is voor gezinnen met jonge kinderen dus zeker een aanrader om te kiezen voor een Emmen hotel.

Veel ruimte voor beweging

Als je op vakantie veel wilt bewegen om je fysieke gezondheid te verbeteren en je mentale gezondheid een positieve boost te geven dan is een Emmen hotel perfect. Emmen is namelijk dé plek voor fietsers en wandelaars. Je vindt niet alleen in Emmen, maar ook in de buitengebieden en in heel Drenthe de mooiste wandelpaden en fietspaden waar veel te zien is. Om die reden is er dus ontzettend veel ruimte voor beweging in Drenthe en daarom is het de perfecte plek voor een sportieve vakantie. Wij raden aan om van tevoren wat mooie routes uit te stippelen en op locatie ook nog rond te vragen voor het mooiste restaurant in Emmen. Zo ben je gegarandeerd om een perfecte sport vakantie te beleven!