Op vakantie in eigen land

luxe vakantiehuis Limburg

Een van de mooiste regio’s die Nederland kent is ongetwijfeld Limburg, prachtige natuur en gastvrije mensen. Een dagje shoppen in Maastricht, of pak een terrasje om lekker mensen te kijken het is allemaal mogelijk. Huur een luxe vakantiehuis Limburg om een onvergetelijke vakantie te hebben, genieten van de hot tub bij je huisje of zelfs even ontspannen in de sauna het kan allemaal. Verschillende keuzes van huisjes, huur een huisje op een erfgoed of midden in de natuur. Wakker worden met het geluid van de vogels, om vervolgens direct in de mooie natuur te staan die Limburg kent. 

Gezellig met vrienden of familie

Zomaar een weekendje weg met vrienden of familie, of met het hele gezin een weekje op vakantie. Een luxe vakantiehuis Limburg kun je altijd huren, en is voor zowel een gezin als een grote groep vrienden mogelijk. Heerlijk aan zee, of prachtig in de vrije natuur in Limburg kun je hier allemaal van genieten. Op de website van galekkeropvakantie.nl vind je de mooiste en leukste vakantiewoningen voor iedereen, jong en oud kan genieten van ontspanning en vrijheid tijdens de vakantie. Zowel in Noord als Zuid Limburg zijn er meer dan voldoende vakantiehuizen beschikbaar.

luxe vakantiehuis Limburg

Vakantiehuis op een kindvriendelijk park

Natuurlijk is een luxe vakantiehuis Limburg leuk om te huren, maar wanneer je kinderen hebt willen deze wel iets te doen hebben. Gelukkig zijn er ook parken in Limburg die een uitgebreid animatieprogramma voor de kinderen hebben, een mooi subtropisch zwemparadijs en verschillende speeltuinen op het park. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in een van de speeltuinen, genieten de ouders van een drankje op het terras van een restaurant. Om vervolgens in de avond, even bij te komen in de sauna om de dag op een ontspannen manier af te sluiten.