Prachtige bora bora vakantie geboekt!

Bora bora

Het was even zoeken, maar wij hebben eindelijk onze bora bora vakantie weten te boeken! 

Voor een tijd terug is mijn partner erg ziek geweest en zijn vooruitzichten waren niet al te best. Nu is hij gelukkig een flinke vechter waardoor we er samen goed uit zijn gekomen. Toen die tijd heeft hij altijd gezegd dat hij graag nog eens de Bora bora eiland wilde bekijken. Iets wat zijn droom is en waar ik natuurlijk graag aan mee wil werken om dit te realiseren. Aangezien mijn partner nu de toestemming heeft gekregen om te mogen vliegen ben ik gelijk gaan zoeken.

Bora bora

Online gezocht

Vanachter mijn computer hebben we uren gezocht naar een geschikte reisbureau waar wij onze vakantie kunnen boeken. Hoge kosten zitten we niet op te wachten aangezien het al duur genoeg is. Een bora bora vakantie zien te vinden op het internet verloopt overigens een stuk gemakkelijker als dat ik had verwacht. Door middel van het zoeken op het internet naar een prachtige bestemming op de Bora bora eiland ben ik terecht gekomen op de website van silktravel.nl.

Een prachtige hotel welke er zeer netjes en verzorgd uitziet, hier zou ik graag willen verblijven! Ik heb er dan ook voor gekozen om zonder de toestemming van mijn partner hier te gaan boeken. Weet toch wel dat hij maar al te graag hier wilt overnachten, kan eindelijk zijn droom waarmaken. Nu nog hopen dat we ook mooi weer hebben zodra we daar zijn!