De leukste zeilvakanties worden hier georganiseerd!

zeilboot-zee

Mijn vrouw en ik hebben onlangs bij Nautisails zeilvakanties geboekt. We zochten naar verschillende zeilvakanties op het internet en kwamen uiteindelijk hier terecht. 

Internetnautisail-zeilvakanties

Op internet kwamen wij veel organisaties tegen die allemaal een mooie vakantie aanboden. Toch hadden we de leukste vakantie gevonden bij Nautisail. Ook onze omgeving heeft hier op aangedrongen. Zij hebben namelijk een onvergetelijke ervaring gehad met de organisatie, en willen graag nog een keer een zeilvakantie boeken. Dit wekte onze interesse op om nog meer informatie te zoeken over dit bedrijf. Daarom besloten we contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contactzeilvakanties

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van het bedrijf opgenomen en ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. Ik kreeg van de medewerker te horen dat op de zeilboot een ervaren zeiler aan boort is en die kan ons overal goed mee helpen. Ook hebben ze de beste en veiligste boten tot hun beschikking. Overigens maken ze ook gebruik van een garantie-model, waardoor we een veilig gevoel krijgen als we hier een vakantie boeken. Dit allemaal maakt onze keuze makkelijker en voelt vertrouwd aan. Overigens kwamen we op het internet ook geen een bedrijf tegen die een beter aanbod had dan Nautisail. We wilden dan ook graag onze vakantie hier bij dit bedrijf boeken. Het is uiteindelijk helemaal gelukt, en we gaan de aankomende zomer voor een ruime week naar Griekenland. Geweldige organisatie!