Tip: Camping Brabant De Achterste Hoef

trekkershut-recreatiepark-de-achterste-hoef

Camping Brabant De Achterste Hoef is de leukste camping van heel Brabant. Mijn gezin en ik hebben hier een leuke ervaring aan overgehouden, en zouden dan ook graag de aanstaande meivakantie hier onze tijd doorbrengen. Dit is veruit de beste camping waar we tot nu toe zijn geweest.

Internetfotos_comfort-kampeerplaats-kamperen

Op internet zocht ik Camping Brabant De Achterste Hoef op. Meteen bovenaan de zoekresultaten zag ik de website staan. Geweldige website! Het was meteen mogelijk om te reserveren op de vijf sterren camping. Toch wilde we deze meivakantie gebruik maken van een luxe chalet van de camping. Dit kon ook geregeld worden door de camping. Ze hebben een eerlijke prijs voor een leuke week. Overigens zijn de mensen die er werken ook zeer vriendelijk. Ik had namelijk een vraag aan de klantenservice. We hebben thuis een hond, en die moet eigenlijk ook mee op vakantie. Zo is onze vakantie nog completer.

Contactfotos_comfort-kampeerplaats-brabant

Ik had besloten contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd vriendelijk opgenomen, en ik werd netjes te woord gestaan door een van de medewerkers. Mijn vragen werden vervolgens zorgvuldig beantwoord. Geweldig! Het is inderdaad mogelijk om de hond mee te nemen. Nu is onze vakantie dan ook compleet. We kijken er nu al naar uit om daar de vakantie door te brengen. Er valt namelijk zoveel te doen op de leukste camping van Brabant! We raden de camping dan ook aan bij familie en vrienden.